Good-looking , huh?

Thursday, February 14, 2013

The Boarding School Thingy part III


Assalamualaikum Warahmatullah
Hello Hye

The Boarding School Thingy part I
The Boarding School Thingy part II


Sorry lambat update!

In the previous entry, I told you that I am waiting for MRSM results. Teehheeee
I didn't get! Ya, aku tak dapat! Sedih tak terkata tak perlulah aku huraikan di sini lah. Dah takde rezeki nak wat cemane. Kalau stay di sekolah aku sekarang ni pon, aku tak kisah dah. Kalau dapat rayuan pon, dah macam tawar hati nak pergi sebab rasa down gila sebab dari Form 1 kot aku apply, teringin sangat nak merasa hidup kat asrama. I FEEL REJECTED. Haha. Tapi aku mana tau, mungkin rezeki aku kat sekolah ni, Ya, aku memang merancang, tapi Allah adalah sebaik-baik perancang kan?

Jadi, 2 rakan yang aku sayang telah pun pergi meninggalkan sekolah kerana mereka sedang membentuk masa hadapan, melalui kehidupan berliku dan telah selamat mendaftar di MRSM Taiping, 13 Feb iaitu semalam.

They are my beloved Zaifiqha and Syafiqah!

From left: Syaf, me, Zai (2011)
p/s: Sorry Zai, aku takde gambo lain. teheee

These two geniuses have always beautify our days. Our sweet memories especially with all the 2 Azaleans-4 Avicennians will never be forgotten. Every seconds we spent together worth so much to remember. We here, will always pray for both of you for your success in your new school. 


Walked together, Now taking different steps but our hearts remain together :)

Accompanying Zai :)


I was in Syaf's Iphone, Woohoooo

Found this cute photo of them 2 :)




Good luck girls! May Allah bless you, always! 
Much love, mmuaahah from Faiqah. Meowwww








How fast time flies we couldn't question it.
How do we spend it is the thing that matters.
Yeah, we are already in this new stage of life.
Courage and wisdom are needed to have a bright future.
SPM 2014, How will we face you?
With determination and passion
We strive
And the help from the Lord
We seek



2 love(s) me:

Maicher said... [Reply to comment]

no no no. don't lose hope.

kalau dapat second intake tu please grab.

Faiqah Umaira said... [Reply to comment]

@Maicher: Gahhh itu ayat orang merajuk je tu, kalau dapat pergi lah kot, In sha Allah :)

Thanks kak Mai :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...