Good-looking , huh?

Friday, March 1, 2013

The Boarding School Thingy part IV

Assalamualaikum Warahmatullah
Hello Hye

The Boarding School Thingy part I
The Boarding School Thingy part II
The Boarding School Thingy part III



Ha nampak tuuu? In sha Allah Selasa depan aku mendaftar masuk.

Sebenarnya sedih gila oh nak pergi sebab dah macam2 aku dah plan nak wat kat sekolah sekarang.
Bahas, Juruacara Majlis Anugerah Kecemerlangan yang grand gitue( Majlis tu pernah dikategorikan setaraf dengan MCKK woo), International Go Green Conference, bla bla bla, bawak motor gi sekolah(this is awesome) tapi ya... kita memang boleh merancang, tapi Allah swt yang menentukan :')


I'm gonna miss my friend sooooo badly. They are my girlfriends, their place can't never be replaced!


So these are some photos from some of my friends yang sudi melanggar peraturan sekolah hari ini. Hahah
Just the last bit of memories with them, wearing school t-shirt gituee

From left: Me, Fira, Ayna, Mimie, Afnie, Syafiq, Izzatul, Alya

My girls, some of my other girls have went home, Tak sempat amik gambo
Ni waktu cross country last Saturday, with Izzatul n Fatizah, Bajet model lettew


My baby, Afnie and Izzatul

I am 10% happy, 10% scared and 80% sad u know. I've heard a lot of bad rumours about that school but wtv cos I have Alya and Fatizah who are also gonna be at Bagan Datoh too! yay Alhamdulillah!

While Afnie, she's gonna enter SM Sains Tapah, Good Luck Afnie! Tell me immediately if there's handsome boys around hohoo

*******
My school since form 1 is SMK Raja Perempuan which is an all-girls school so I;m kinda nervous about going to co-ed school. I dun even have a boy friend though hahahha so i dunno how does it feels like to befriend a boy. Doakanlah I jangan culture shock pula, In sha Allah tak kot.

So that's all lah. Takde idea pulak nak update panjang2. Takpelah, see u another day kalau aku ada masa nak online lagi sebelum bertolak ke sana.

********
Doakan aku. 
Moga Allah rahmati kita semua.
Moga Allah berkati persahabatan yang terbina ini
Moga ia menjadi pedoman untuk terus berjaya

Jauhkan kami daripada prasangka buruk.
Moga perpisahan ini bakal mengindahkan lagi ukhwah kami
Moga terjalin jalinan mesra 
Di tempat baru, orang baru

Berikanlah kami kekuatan
Untuk menempuhi dugaan yang kau berikan
Semoga tercapai segala impian
Yang tersimpan di lubuk sanubari

Amin. Ya Rabbal Alamin.

*********




0 love(s) me:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...