Good-looking , huh?

Wednesday, January 25, 2012

First time to be tagged and now answering.

Assalamulaikum Warahmatullah
Hello Hye

Frankly, this is my firstt time to be tagged and I would like to thank YOYO for tagging me!

Here I paste the questionaires:


1. nama penuh korang apa 
2. korang asal dari mana
3. korang suka makan apa ? minum apa ?
4. antara FB dan BLOG . mana korang paling suke . kenape?
5.umur korang berapa ?
6. korang belajar ? kerja ?
7. antara kucing dengan hamster . mana korang pilih ? kenapa?
8. korang suka shopping ke ? suke kenapa ? tak suke kenapa ?
9. ciri ciri orang yang korang nak jadikan BF/GF . 
10. antara pengemis hensem/cantik dengan orang kaya hodoh . mana korang pilih ? kenapa?
11. kalau korang dah jawab semua soalan . apa reaksi korang masa jawab soalan nombor 10 . nyatakan .




Here I list down my answers:

1. FAIQAH UMAIRA BT JAMLY
2. IPOH, PERAK, MALAYSIA
3. NASI AYAM, NASI LEMAK-segala jenis nasi- + AISKRIM + MAKANAN TMUR ESPECIALLY MELAYU + WESTERN pon suka!! suka MINUM JUS BUAH-BUAHAN *tengok makanan fav pon boleh tahu saiz badan*
4. FB atau BLOG? ermm, both tapi stalk blog orang lagi best sebab kita boleh tahu personaliti sebenar dia, kalau fb diaorang suka private..bosan..
5. FIFTEENN! PMR CANDIDATE!
6. BELAJAR 
7. KUCING, meoww. Sebab kucing besar, hamster kecil dan mudah hilang drpd pandangan :3
8. kalau banyak duit suka lah tapi i'm a kind of stingy, so tak berapa suka shopping.
9. saya takde ciri² untuk bf sebab saya nak cari suami je. amboih, panjangnya kalau nak list down. hehe. no need to tell lah. MALU *blushing*

10. Soalan paling cepumas abad ini, tak dapet eden nak jawab tapi tengok sifat lah.
11. CEMAS. KELIRU. TAK TAHU. JAWAPAN PUN TAK MEMUASKAN.



Thanks..Saya tahu jawapan saya tak best dan macam berteka-teki. Harap maaf. Bye :3



0 love(s) me:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...