Good-looking , huh?

Friday, January 27, 2012

Girls Day Out

Assalamulaikum Warahmatullah
Hello Hye

Just a quick post and photos overloaded here.

Tengahari tadi, time orang laki pergi solat Jumaat, kami pelajar 3 Azalea berjoli meraikan cuti seminggu sempena Chinese New Year tapi 16 out of 35 je yang pergi dan budak2 Cina mungkin masih meraikan Tahun Baru Cina, mungkin? *HAPPY CHINESE NEW YEAR* lol, not too late kan? Then, pergi Parade , solat zohor dan main boling dan beli buku komsas ngan literature kat POPULAR, semua pakat2 beli buku yang sama. Tapi memang best.

Niat sebenar kami adalah meraikan Puan Emsakiah yang berpindah ke MGS sebagai Penolong Kanan HEM. Tahniah kepada Puan Em.. You are always be in our heart ! We love you! Thanks for teaching us Maths and Insyaallah I will try loose my weight by the end of the year.Ahaks!

Location: Hotel Excelsior & Ipoh Parade
Time: 12 pm- 4.30 pm













with Puan Emsakiah



2 love(s) me:

Nurul Iman Rosman said... [Reply to comment]

hamboi, banyak nye gambar dia.
biase lah, kawan kalau dah jumpe kawan mmg giler gambar lah jadinye.

hehe ;)

Faiqah Umaira said... [Reply to comment]

@Nurul Iman Rosman: lebih2 lagi orang perempuan kan? hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...