Good-looking , huh?

Friday, March 4, 2011

Sayang Blog.~

Bismilahirrahmanirrahim
Assalamualaikum Warahmatullah
Hye Hye

Kadang2,aku rasa blog aku huduh tapi itu dulu..tapi sekarang blog aku sangat keperempuanan dan aku memang perempuan jadi suka hati lah aku nak guna warna pink sebab warna yg lembut adalah kesukaaan Rasulullah S.A.W..hehe..Rasulullah kate kan lebih baik kita memakai pakaian yang berwarna lembut..kan Islam itu indah jadi warna2 nye pon indah dan sedap dipandang..tapi mau tengok HATI jugak ye!

Ok..enough about that..Dulu aku tak pandai hias blog,tu mals nak bukak tu,tulis pon merepek..tapi memang betul PENGALAMAN MEMATANGKAN KITA
Aku dah pandai macam2..tapi ada syaratnye...ala...ape syaratnye?


EXPLORING
korang explore le,google ke..type and click and there u can see everything u want to know(positive only)
cari,tengok blog orang lain..macam2 jenis blog ye yang aku jumpe tpi yg aku rasa most visited adalah JALAN SALAFUS SHOLIH ...tadi dalah terclick2,jumpela blog yang tuan empunya blog yang mempunyai pandangan yang luas tentang dunia luar ni..memang best la..yang aku suka pasal kisah isteri solehah,perbezaan umno& pas(dun judge the content by its title) blognye adalah www.skypecrews.com ..Jejaka Terhangat pon best gak,sindir secara menegur..lawak pon ade...macam2 ye..tapi HATI-HATI LAH  dengan dunia klik ni sebab tersalah klik boleh terbabas kot!

Yang paling penting,cari blog yang bermanfaat dan tidak merugikan..dan juga boleh menambah ilmu di dada..

______________________________________________________
 I love my blog because I get to express and share my thoughts but I dun want to over-share like personal life but sometimes,I may tell about my life but not so specific and deep :) Insert some advise or KASI SEMANGAT lagi bagus.Bukannya bermaksud blog untuk mengadu pasal hal diri sendiri,jagalah sikit privacy wei,ingat blog ni diary ke,orang baca diary malu,baca blog dya x malu plak..Anyway,dun forget about MARUAH and HARGA DIRI,especially girls out there,just beware of the people out there..dun just simply put blablabla pictures..there u make another sins...
____________________________________________________
hehe.THAT'S ALL from Faiqah today..I finish my speech with Wabilahitaufiq Walhidayah Wassalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh..
_______________________________________________________
My blog banner :)



**Sharing my thoughts and MEMBEBEL in blog is one of a THERAPY to RELEASE TENSION too :D
**Hey,I forgot to tell that we just finish our first examination for 2011(USBF 1) ~~~weeeeeeeee~~~

Blogger,
Faiqah

1 love(s) me:

afneyrules said... [Reply to comment]

menghias itu blog banner sungguh cantik
~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...