Good-looking , huh?

Friday, May 25, 2012

Teachers Day at RPS on 25.5.12

Assalamualaikum Warahmatullah
Hello Hye

Pagi tadi, sekolah kitorang sambut Hari Guru memandangkan 16/5 yang lepas, kitorang tengah exam. Lagi syok sebab hari ini last day sekolah before Mid Term Holiday! ^_^

Hanya gambar yang dapat menunujukkan ke-excited-an kami, tapi aku tak dapat nak tangkap banyak benda sebab kebanyakan waktu aku dihabiskan di belakang dan tepi pentas sebab aku terlibat dengan persembahan; aku dan 3 orang kawan aku main instrumen je untuk Dikir Barat cikgu, sayangnya tak dapat nak ambil gambar waktu cikgu-cikgu tengah berdikir barat :(


Suasana kelas pada waktu pagi. Tak ramai lagi datang.


Nurin dan Fatin Nabilah. Lihatlah di luar tingkap itu, awan masih membiru . Subhanaallah :)



Practise kejap kat tepi pentas bersama Hasma dan Izzatul yang kiut-miut :D


Instrumen yang kitorang main :)



Ok, makan time bersama classmates! Yummyliciousss! Kenyang, burppp.. Alhamdulillah!


Seniors working at the backstage. They were so busy today, Thanks seniors :D





Some of my beloved friends <3







Qistina Hashim, seorang gadis Sarawak yang kiut tahap kebabom namun sakit pinggang selepas menyapu sampah. Poor Qis XD



Seniors form 5 :)



Some of my classmates yang tengah enjoy their food :)




SELAMAT HARI GURU, CIKGU!
WE LOVE YOU!

 “Berdirilah kamu, maka berdirilah, nescaya Allah akan meninggikan orang-orang yang beriman di antaramu dan orang-orang yang diberi ilmu pengetahuan beberapa darjat.” Dan Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan.”(Surah al-Mujaadalah [058], ayat 11)
                                                                      *************

 p/s : "Nape kawan-kawan kamu cantik-cantik," kata kakakku.
         Emmm, tersirat sungguh kata-kata kakakku itu. Takpe, I've used to it :'( Touching jap.

pp/s : As told, aku dok tepi pentas. jadi, tak dapat nak amik banyak gambar meletop. Termasuk persembahan yang meletop. Maaf, beribu sesalan sungguh :(

2 love(s) me:

AchmadBakhtiar:D said... [Reply to comment]

Wahh, bestnya !
Btw, Qis looks funny but cute :) Haha

Faiqah Umaira said... [Reply to comment]

Hehe, she always cute :3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...